menu
Sierbestrating
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
Geen filter opties gevonden
Prijs
Geen filter opties gevonden

H-Klinkers

H-klinkers zijn ideaal voor het creëren van een stevig oppervlak. Ze worden vaak gebruikt voor parkeerplaatsen, terrassen en opritten. Wij leveren modellen van 8 cm dik in het zwart en in het grijs. Stekenes Steenhandel levert al meer dan 25 jaar stoere H-klinkers!


0 artikelen
Geen resultaten gevonden

Wat zijn H-klinkers?

H-klinkers worden ook wel H-stenen, H-profiel klinkers of H-verbandstenen genoemd. Zoals de naam al aangeeft, hebben ze een unieke H vorm. Hierdoor sluiten ze mooi op elkaar aan en vormen zo één sterk geheel. Opsluitbanden zijn dus niet nodig! Daarnaast geeft deze vorm de bestrating een leuke en speelse uitstraling.

Deze unieke klinkers worden vaak gebruikt bij parkeerplaatsen of wegen die tegen zwaar of intensief verkeer moeten kunnen. Daarnaast voeren ze, net als grastegels, snel water af. Er passen in totaal 36 H-klinkers per m2.

Wij hebben voornamelijk H-klinkers te koop met een dikte van 8 cm. Dit is namelijk de standaard afmeting. Verder heeft u keuze uit H-klinkers die grijs of zwart zijn. Deze kleuren garanderen een moderne en stoere look voor uw parkeerplaats of oprit!

De vele voordelen van H-profiel klinkers

H-profiel klinkers brengen veel voordelen met zich mee. Zo zijn ze bijvoorbeeld zeer duurzaam. Onze modellen zijn gemaakt van beton. Hierdoor zijn ze net zo sterk als dikformaat klinkers. Daarnaast zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk, slijten niet en behouden lang hun kleur. H-betonklinkers kunt u combineren met halve H-stenen om een prachtig geheel te creëren. 

H-klinkers kopen?

Goedkope H-klinkers kopen doet u eenvoudig online bij Stenekes Steenhandel. Wij leveren producten op momenten dat het u uitkomt! Als u liever onze producten in het echt wilt bekijken, raden wij aan een bezoekje te nemen aan onze showtuin. Hier zijn wij aanwezig om u te helpen.

Heeft u nog vragen? Contact opnemen kan via de telefoon of email. Wij geven al meer dan 25 jaar advies als het gaat om bestrating. Op ons kunt u vertrouwen voor de beste prijs kwaliteitsverhouding. Bestel vandaag nog uw nieuwe H-klinkers!