Sierbestrating
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
Geen filter opties gevonden
Prijs

Grastegels

Grastegels kopen? Bij Stenekes Steenhandel bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit grasbetontegels voor in uw tuin, oprit of parkeerplaats. Bestellen gaat snel en eenvoudig via onze webshop. Koop vandaag nog uw nieuwe grastegels!


7 artikelen
 

Grastegels: beton of kunststof?

Grastegels, ook wel grasdallen of graskeien genoemd, zijn uitermate populair. Dit komt doordat ze gebruikt kunnen worden voor het bestraten van parkeerplaatsen en tuinen. U kunt kiezen uit twee soorten:

  • Betonnen grastegels: Ideaal voor opritten die intensiever worden gebruikt. Ze bieden een sterke ondergrond die zelfs vrachtwagens kan verdragen. Vaak worden ze ook toegepast als verstevigingen van bermen of als wegverbreding.
  • Grastegels kunststof: Onze kunststof modellen zijn perfect voor privégebruik. Ze zijn licht van gewicht, maar kunnen prima auto’s of andere soortgelijke voertuigen verdragen. Daarnaast worden ze vaak gebruikt als tuinpaden.

Beide soorten creëren een prachtig natuurlijke look. Bovendien fungeren ze als een bijzonder stevige onderlaag. Bent u toch opzoek naar iets traditionelers? Bekijk dan ook ons assortiment aan gebakken bestrating

Voordelen van grasbetontegels

Het grootste voordeel van grasbetontegels, ten opzichte van tuintegels of gebakken bestrating, is dat het een hoge waterdoorlatendheid heeft. Zo ontstaan er nooit plassen op uw oprit, pad of parkeerplaats! Daarnaast zijn ze eenvoudig en snel te plaatsen.

Wilt u niet dat uw tuin of oprit saai en eentonig oogt? Dan zijn onze graskeien van beton of kunststof perfect voor u. Door hun groene uitstraling integreren ze feilloos met de natuurlijke omgeving.

Grastegels kopen doet u bij Stenekes Steenhandel

Grastegels van de beste kwaliteit koopt u bij Stenekes Steenhandel. Wij leveren al meer dan 25 jaar hoogwaardige producten die veel klanten tevreden hebben gesteld. Bestellen doet u snel en eenvoudig via onze webshop. Ook kunt u onze producten in het echt bekijken. Kom langs in onze showtuin!

Zit u met vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het uitkiezen van de juiste kunststof of betonnen grastegels!