Kleur

Kantopsluiting staal

Op zoek naar kantopsluiting van staal voor uw tuin, terras of oprit? Een goede keuze! Stekenes Steenhandel levert hoge kwaliteit tuinbestrating voor scherpe prijzen. Neem hieronder een kijkje naar ons aanbod van kantopsluiting van staal.


4 artikelen
 

Kantopsluiting staal voor in de tuin

Kantopsluiting van staal, ook wel een borderrand genoemd, is een stijlvolle toevoeging aan uw tuin. Het wordt meestal gebruikt bij het afbakenen van het gazon. Dankzij de hoge flexibiliteit zijn ze eenvoudig te plaatsen doormiddel van piketpalen.

Deze borderranden hebben een tijdloze uitstraling. Daarom hebben ze in elke tuin of terras wel een plekje. Of u nou een landelijk of modern gazon heeft: een kantopsluiting van staal is onmisbaar!

Cortenstaal of verzinkt staal

Onze kantopsluitingen zijn gemaakt van cortenstaal en verzinkt staal. Deze materialen hebben veel voordelen vergeleken met ouderwetse beton of stenen opsluitingen: 

  • Het is sterker dan steen en beton;
  • Het is net zo sterk als andere gelegeerde staalsoorten zoals roestvast staal;
  • Het is goed beschermd tegen roest;
  • Het weegt erg weinig;
  • Het oogt moderner dan steen en beton;
  • Het is eenvoudiger aan te leggen.

Onze borderranden van verzinkt staal en cortenstaal zijn zeer duurzaam. Ze gaan jarenlang mee. 

Kantopsluiting staal kopen?

Kantopsluiting van staal koopt u bij Stenekes Steenhandel. Wij zijn dé leverancier van kwaliteit stapelblokken en opsluitbanden. Daarnaast leveren wij ook tegels voor in de tuin, terras of oprit. 

Voor vragen over onze producten kunt u ons via de telefoon of e-mail bereiken. Wij staan u overdag te woord om advies te geven. Ook raden we aan een bezoekje te brengen aan onze showtuin. Hier kunt u ons assortiment in het echt komen bekijken. Wel al een keuze kunnen maken? Bestel dan nu uw nieuwe kantopsluiting van staal!