menu
Sierbestrating
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afmeting
Geen filter opties gevonden
Prijs

Verhardingsplaten

Verhardingsplaten zijn ideaal om snel uw oprit, erf of opslagplaatsen te verharden. Stenekes Steenhandel levert kwalitatieve platen die uw terrein verstevigen! Neem een kijkje naar onze hoogwaardige verhardingsplaten.


1 artikelen
 

Voordelen van verhardingsplaten

Verhardingsplaten zijn ontwikkeld om omgevingen extra ruwheid te bieden. Ze sluiten perfect op elkaar aan en vormen een sterk geheel. Hiernaast hebben onze stoere platen nog meer voordelen:

  • Onze platen zijn gemaakt van beton. Beton is een zeer duurzaam materiaal. Het heeft een lange levensduur en is weerbestendig. Daarnaast is het heel sterk. Het is makkelijk bestand tegen intensief gebruik. Denk hierbij aan vrachtauto’s of heftrucks.
  • Ze zijn veelzijdig. U kunt onze modellen gebruiken voor toegangswegen, opslagplaatsen, kavelwegen, omleggingen, opritten en zelfs koepaden! 
  • Ze zijn snel en flexibel te leggen en verplaatsen. Onze betonplaten hebben afmetingen van 120x80x12 cm. Het is mogelijk om in een korte periode een groot terrein te verharden.
  • Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze slijten en scheuren niet snel en hoeven niet vaak gereinigd te worden.
  • Ze zijn erg zwaar. Dit klinkt misschien als een nadeel. Echter zorgt het zware gewicht ervoor dat de platen zeer stabiel komen te liggen. Bovendien beschadigen ze minder snel dan lichtere platen.

Wilt u onze verhardingsplaten eerst in het echt bekijken? Dat kan! Kom langs bij onze mooie showtuin. Hier kunt u onze producten ook gaan vergelijken. We leveren naast betonnen platen ook betontegels voor kleinschaliger gebruik.  


Onze platen bieden tijdelijke of vaste verharding

Wat verhardingsplaten nou zou effectief en populair maken, is dat ze heel veelzijdig ingezet kunnen worden. Zo kunnen ze tijdelijke verharding voor uw terrein bieden, maar ook permanente. 

Onze platen kunnen meermaals hergebruikt worden. Heeft u bijvoorbeeld uw platen op één terrein niet meer nodig, maar ergens anders wel? Dan hoeft u geen nieuwe modellen te kopen. U kunt ze simpelweg laten verplaatsen!


Verhardingsplaten kopen doet u bij Stenekes Steenhandel

Wilt u graag verhardingsplaten kopen? Dat kan bij ons! Bestellen via onze webshop gaat snel een eenvoudig. Wij leveren de producten op momenten dat het u uitkomt. 

Al 25 jaar lang zijn wij dé specialist als het gaat om hoogwaardige sierbestrating. We hebben in die tijd veel klanten erg blij gemaakt! Koop vandaag nog uw nieuwe verhardingsplaten.